در این مقاله میخواهیم طرز تهیه پودینگ شکلاتی را آموزش دهیم. پودینگ یکی از انواع دسرها است که اجزای اصلی آن شامل شیر، ذرت، نشاسته و زرده تخم مرغ میشود. میتوان به پودینگ انواع میوهها، شکلات، وانیل و یا هر چیز دیگری را اضافه نمود. بافت انعطاف پذیر پودینگ و طعمهای گوناگون آن باعث شده تا علاوه بر دسر در میان وعدهها نیز مورد استفاده قرار گیرد.
برترین تولیدکننده شکلات اختصاصی با بسته بندی شخصی
پودینگ شکلاتی، پودینگ، میوهای، پودینگ موز و بیسکوییت تنها چند نمونه از انواع پودینگ هستند. شکلات از خوراکیهای پرطرفداری است که در ترکیب با پودینگ دسر جذابی را رقم میزند. اگر علاقه دارید تا یک دسر متفاوت را در کمترین زمان ممکن بسازید، تا انتها همراه ما باشید.
پودینگ شکلاتی
پودینگ از یک واژه فرانسوی به نام boudin گرفته شده که به معنای سوسیس کوچک است. در گذشته پودینگ برای دسر کاربرد نداشته اما به مرور به نوعی خاص از دسر اطلاق شد. پودینگ در اروپا و آمریکا طرفداران زیادی داشت و به قارههای دیگر نیز نفوذ پیدا کرد. پودینگها علاوه بر طعمهای مختلف برای مناسبتهای خاص نیز تهیه میشوند. به عنوان مثال پودینگ تابستانی شامل انواعی از میوهها است. طعم شکلات در سرتاسر جهان دارای محبوبیت زیادی است؛ از همین رو به جزئی فراموش نشدنی از دسرها و میان وعدهها تبدیل گشتهاست.
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی
مواد لازم برای پودینگ شکلاتی عبارتند از:
- شکر
- وانیل
- کره
- شیر
- نشاسته ذرت
- نمک
- پودر کاکائو
طرز تهیه پودینگ شکلاتی
- مرحله اول: شکر، پودر کاکائو، نشاسته ذرت و کمی نمک را داخل تابه بریزید و تا جایی که مواد یکدست شوند، هم بزنید. تابه باید نچسب و دارای دیوارههای بلند باشد.
- مرحله دوم: شیر را به کم کم به تابه اضافه کنید و هم بزنید. اکنون تابه را روی حرارت پایین قرار دهید و همچنان به هم زدن ادامه دهید.
- مرحله سوم: از آنجایی که مواد درون تابه شامل نشاسته ذرت است، با دریافت حرارت بسیار سریع غلیظ میشود و شباهتی به فرنی پیدا میکند. در این هنگام وانیل را به تابه اضافه کنید.
- مرحله چهارم: درجه حرارت را کمتر کنید و کره را مواد درون تابه اضافه کنید. پس از اضافه کردن کره سریعاً مواد را مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید.
- مرحله پنجم: زمانی که مواد تابه کاملاً یکدست شد، میتوانید تابه را از روی گاز بردارید و مواد را داخل ظرف مورد نظر بریزید.
- مرحله ششم: در این مرحله پودینگ شکلاتی آماده است و میتوانید به سلیقه خودتان آن را تزئین کنید. پودینگ هم به صورت گرم و هم به صورت سرد قابل مصرف است.
طرز تهیه کیک شکلاتی با پودر کاکائو
نکات طرز تهیه پودینگ شکلاتی
با اینکه درست کردن پودینگ شکلاتی کار چندان سختی نیست اما باید به نکات زیر توجه کنید تا فرم و طعم خوبی حاصل شود. این نکات عبارتند از:
- حتماً از شعله پایین برای تهیه پودینگ شکلاتی استفاده کنید زیرا افزایش حرارت ممکن است باعث سوختن پودینگ شود.
- اگر میخواهید پودینگ را به صورت سرد میل کنید، روی آن را با سلفون بپوشانید و سپس درون یخچال بگذارید تا پودینگ رویه نبندد.
- از فریز کردن پودینگ شکلاتی پرهیز کنید زیرا پودینگ حاوی مقدار قابل توجهی از نشاسته ذرت است که در دمای پایین تغییر بافت میدهند.
- برای جلوگیری از تکه تکه شدن پودینگ، مواد را قبل از ترکیب کردن الک کنید و در حین تهیه پودینگ دست از هم زدن نکشید.
- مدت زمان ماندگاری پودینگ شکلاتی حداکثر ۷ روز است؛ به شرط اینکه در دمای یخچال نگهداری شود.
- مواد پودینگ اعم از شکر، وانیل و….. باید با توجه به تعداد نفرات تهیه شوند و با هم دیگر متناسب باشند.
اقدامات شوکوبرندز
در این مقاله به طرز تهیه پودینگ شکلاتی و نکات آن اشاره کردیم. علاوه بر اجرای درست مراحل، کیفیت محصولات نقش مهمی را در نتیجه نهایی یک دسر ایفا میکنند. مجموعه شوکوبرندز در کنار شماست تا با طعمی عالی و تنوعی بی نظیر از شکلات لحظات ماندگاری را برای شما به ارمغان آورد. مجموعه شوکوبرندز انواع شکلات را در بهترین بسته بندی و عالیترین کیفیت به مشتریان خود ارائه میکند. با مراجعه به سایت شوکوبرندز علاوه بر مشاهده اقدامات این مجموعه، میتوانید به راحتی سفارش خود را انجام دهید.