شکلات

بن ماری کردن شکلات

بن ماری کردن شکلات

بن ماری کردن شکلات به عنوان یکی از رایج‌ترین روش‌های ذوب شکلات به شمار می‌رود. استفاده از این روش سبب جلوگیری از سوختن و یا تغییر بافت شکلات می‌شود. به طور کلی زمانی که بخواهید شکلات را به آرامی و به طور یکنواخت ذوب کنید توصیه می‌شود که از این روش استفاده کنید. در ادامه این روش ذوب شکلات را به صورت کامل بررسی می‌کنیم؛ پس با ما همراه باشید.

سفارش‌های عمده و سازمانی شامل شکلات، شکلات بیسکویتی، چای، قهوه فوری و انواع دمنوش و سردنوش

بن ماری کردن شکلات چگونه انجام می‌گیرد؟

همان طور که اشاره شد، این روش به عنوان یک روش ساده و موثر برای ذوب شکلات شناخته می‌شود؛ در ادامه مواد مورد نیاز و مراحل انجام آن را بررسی می‌کنیم:

  • وسایل مورد نیاز: برای انجام این کار نیاز به یک قابلمه کوچک و یا متوسط، کاسه مقاوم به حرارت (معمولاً این کاسه‌ها از جنس شیشه و یا استیل هستند)، شکلات دلخواه و آب خواهید داشت.
  • آماده سازی وسایل: ابتدا مقداری آب در درون قابلمه بریزید و سپس قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید تا آب گرم شود؛ توجه داشته باشید که آب نباید به نقطه جوش برسد.
  • خرد کردن شکلات: شکلات دلخواه خود را به تکه‌های کوچکی تقسیم کنید.
  • قرار دادن کاسه: کاسه مقاوم به حرارت را بر روی دهانه قابلمه قرار دهید؛ به طوری که کاسه با آب در تماس نباشد.
  • ذوب کردن شکلات: تکه‌های شکلات را در کاسه بریزید. حرارت باید کم باشد تا بخار آب گرم به کاسه برسد و شکلات ذوب شود. به آرامی شکلات را هم بزنید تا به صورت یکنواخت ذوب شود و از سوختن آن جلوگیری کنید. هم زدن را تا زمانی ادامه دهید تا شکلات کاملاً ذوب شود و به بافتی صاف و یکنواخت برسد در این زمان شکلات ذوب شده‌ شما آماده است.

بهترین شکلات صبحانه جهان

کاربرد بن ماری کردن شکلات چیست؟

بن ماری شکلات دارای کاربرد‌های مهمی است و به همین دلیل در قنادی‌ها از این روش برای تزئین انواع کیک‌ها دسر‌ها و… استفاده می‌کنند. همان طور که اشاره شد، انجام این کار سبب بهبود کیفیت و کارایی شکلات می‌شود اما علاوه بر این موضوع، انجام این کار کاربرد‌های دیگری نیز دارد. در ادامه برخی از آن‌ها را بررسی می‌کنیم:

کاربرد بن ماری کردن شکلات چیست؟

  • ذوب یکنواخت: انجام این کار سبب ذوب یکنواخت و ملایم شکلات می‌شود و به همین دلیل مشکلاتی همچون سوختگی و یا تغییر بافت در شکلات صورت نمی‌گیرد. انجام این روش برای تمامی شکلات‌ها به خصوص شکلات‌های با کیفیت که به حرارت بالا حساس هستند؛ بسیار مفید است.
  • جلوگیری از سوختن شکلات: همان طور که اشاره شد، وارد کردن حرارت مستقیم به شکلات سبب سوختن آن می‌شود و طعم آن را تغییر می‌دهد؛ اما استفاده از این روش سبب می‌شود تا حرارت به صورت غیر مستقیم به شکلات وارد شود و از سوختن شکلات جلوگیری شود.
  • تزیین: همان طور که اشاره شد، در قنادی‌ها از این روش برای تزیین کیک‌ها و شیرینی‌ها و دسر‌ها استفاده می‌شود.
  • تهیه سس شکلات: با ذوب کردن شکلات دلخواه خود به این روش، می‌توانید سس شکلات دلخواه خود را تهیه کنید.
  • کنترل دما: انجام این روش سبب می‌شود تا دما در شکلات کنترل شود و شکلات در دما‌های بالا نیز از مقاومت بالایی برخوردار باشد.

نکات مهم در انجام بن ماری کردن شکلات

بن ماری شکلات در ظاهر کار ساده‌ای به شمار می‌رود اما انجام آن باید با رعایت نکات جزئی همراه باشد تا بتوان این کار را به صورت صحیح انجام داد و شکلات ذوب شده‌ یکنواختی را به دست آورد. برخی از این نکات عبارتند از:

  • برش شکلات: به هر میزان که شکلات ریز‌تر باشد؛ انجام این کار سریع‌تر و یکنواخت‌تر است.
  • کنترل حرارت: همان طور که اشاره شد، حرارت را ملایم نگه دارید تا شکلات به آرامی ذوب شود و از سوختن آن جلوگیری کنید. توجه داشته باشید که بخار آب گرم برای انجام این کار کافیست و نیازی به آب جوش وجود ندارد.
  • هم زدن مداوم: در صورتی که هم زدن را به صورت مداوم انجام دهید، شکلات ذوب شده نیز بافتی نرم‌تر و یکنواخت‌تری پیدا خواهد کرد.

اقدامات مجموعه شوکوبرندز

ما در این مطلب به بررسی بن ماری کردن شکلات پرداختیم؛ یکی از نکات بسیار مهمی که در بن ماری شکلات حائز اهمیت است، استفاده از شکلات با کیفیت است. استفاده از شکلات با کیفیت سبب می‌شود تا شکلات ذوب شده‌ یکنواخت و با بافتی نرم داشته باشید. برای داشتن شکلاتی با کیفیت می‌توانید به مجموعه شوکوبرندز مراجعه کنید و شکلات دلخواه خود را انتخاب کنید. در این مجموعه می‌توانید لوگو، نوشته، طرح و… دلخواه خود را بر روی شکلات خود داشته باشید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *