شکلات

دسر شکلاتی با شیر

طرز تهیه چند دسر شکلاتی با شیر

دسر شکلاتی با شیر موضوعی است که در این مقاله به آن می‌پردازیم پس با ما همراه باشید. دسر‌ها به طور کلی محبوبیت زیادی دارند که این محبوبیت به علت خوشمزگی و گوناگونی در طعم دسر‌ها است. همچنین اغلب دسر‌ها طعم شیرینی دارند که این مورد نیز یکی دیگر از دلایل محبوبیت دسر‌ها به شمار می‌رود زیرا طعم شیرین، مورد پسند عموم افراد است. همه این دلایل باعث محبوبیت این خوراکی خوشمزه شده است و از دسر‌ها در مراسم و جشن‌های خاص نیز استفاده می‌شود. دسر‌های شکلاتی که حاوی شیر هستند، طعم شیرینی دارند (مگر اینکه از شکلات تلخ استفاده شود.) بنابراین این دسر‌ها جزو دسر‌های محبوب  شمار می‌روند.

چرا باید از دسر شکلاتی با شیر استفاده کرد؟

استفاده از این دسر‌ها به دلایل متفاوتی انجام  می‌گیرد که در ادامه به بررسی این دلایل می‌پردازیم:

  • وجود شیر و شکلات: بسیاری از افراد به طعم شیر و شکلات علاقه مند هستند که ترکیب این دو با یکدیگر می‌تواند یک طعم جذاب را به وجود بیاورد. شیر در دسر‌ها باعث وجود لطافت و احساس کرمی شدن آن دسر می‌شود و شکلات طعم خامه‌ای و شیرینی را به دسر اضافه می‌کند. همچنین ترکیب شیر و شکلات انرژی بسیار زیادی دارد که برای افرادی همچون ورزشکاران یا دانش آموزان یک میان وعده عالی محسوب می‌شود.
  • طعم متفاوت: همان طور که اشاره شد استفاده از شیر و شکلات در دسر‌ها یک طعم دلنشینی را به دسر اضافه می‌کند. شیر در دسر باعث تعادل طعم شیرینی و یا تلخی شکلات می‌شود. که در نهایت دسر شما یک طعم ملایم خواهد داشت.
  • آرامش بخش: بر اساس تحقیقات، ترکیب شیر و شکلات، قدرت آرامش بخش زیادی دارد. طعم و مزه شیر و شکلات به افراد احساس آرامش می‌دهد که این امر به بهبود خلق و خوی افراد بسیار کمک می‌کند.

طرز تهیه چند دسر شکلاتی با شیر

در این بخش چند نمونه از طرز تهیه دسر‌های شکلاتی که به همراه شیر درست می‌شوند را بررسی می‌کنیم:

  1. دسر پودینگ شکلاتی: برای درست کردن این دسر باید مراحل زیر را انجام داد:
  • درون یک ظرف مناسب شیر می‌ریزیم و بر روی حرارت می‌گذاریم. اما به مرحله جوش نباید برسد.
  • در یک ظرف دیگر شکر را به همراه پودر کاکائو و نشاسته ذرت با یکدیگر ترکیب می‌کنیم و سپس شیر گرم را به آرامی به این مواد اضافه می‌کنیم تا کاملاً مواد با یکدیگر ترکیب شوند.
  • سپس در ظرف دیگر تخم مرغ‌ها را می‌شکنیم و وانیل را به آن اضافه می‌کنیم و مواد را به مخلوط قبلی اضافه می‌کنیم.
  • در این مرحله ظرفی که در آن، تمامی مواد را با یکدیگر ترکیب کردیم را بر روی حرارت ملایم می‌گذاریم و به آرامی هم می‌زنیم تا به به جوش آید سپس حرارت را کم می‌کنیم و حدود ۵ الی ۷ دقیقه به صورت پیوسته هم می‌زنیم.
  • سپس مواد مخلوط شده را از روی حرارت بر می‌داریم و در قالب‌های دلخواه می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا به دمای محیط برسد؛ حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید تا شکل بگیرد.
  • در آخر نیز می‌توانید برای گارنیش از خامه تازه، شکلات رنده‌ای یا انواع میوه‌ها استفاده کنید.

دسر-شکلاتی-با-شیر

  1. دسر کیک شکلاتی: برای تهیه این دسر شکلاتی با شیر باید مانند دسر قبلی مراحلی را انجام دهید:
  • در ابتدا باید فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و سپس قالب کیک را چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
  • سپس در ظرف جداگانه آرد، پودر کاکائو، قند، بکینگ پودر و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید.
  • در این مرحله، در یک ظرف دیگر تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل خوب ترکیب کنید تا مخلوط کرمی و حباب‌دار تشکیل شود.
  • به آرامی شیر و روغن را به مخلوط تخم مرغ و وانیل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • اینک به آرامی ترکیب خشک را به ترکیب مایع اضافه کنید و در همین زمان به آرامی با همزن هم بزنید. در این مرحله خمیر کیک شکلاتی حاضر است.
  • خمیر آماده شده را در قالب چرب شده بریزید و صاف کنید.
  • سپس قالب را در فر قرار دهید و حدود ۳۵ الی ۴۰ دقیقه صبر کنید تا کیک کاملاً بپزد. پس از اطمینان از پخت کیک آن را از فر خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود سپس از قالب کیک را خارج کنید. مجدداً کمی صبر کنید تا کاملاً خنک شود.
  • در آخر برای گارنیش می‌توانید از خامه یا سس شکلات برای دسر شکلاتی با شیر خود استفاده کنید.

اقدامات مجموعه شوکوبرندز

این مجموعه موفق در زمینه چاپ طرح یا نوشته دلخواه بر روی شکلات فعالیت می‌کند. شما می‌توانید شکلات دلخواهتان را با بسته‌بندی دلخواه خود دریافت کنید. برای ثبت سفارش، می‌توانید به سایت این مجموعه مراجعه کنید. یکی از دلایل موفقیت این مجموعه تنوع در طعم و بسته‌بندی محصولات است؛ شما می‌توانید محصول دلخواه خود را انتخاب کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *