دسر با شیر و کاکائو موضوعی است که در این مطلب به بررسی آن میپردازیم. آیا تا به حال به این موضوع فکر کردهاید که در یک روز گرم تابستانی، یک بستنی شکلاتی چقدر لذت بخش است؟ و یا برعکس، در یک شب سرد زمستانی یک فنجان دسر گرم، چقدر آرامش بخش است؟
دسرها در هر لحظهای میتوانند لذت بخش و شادی بخش باشند. حال اگر در یک دسر، شیر و کاکائو نیز موجود باشد علاوه بر ایجاد حس لذت و شادی، بسیار برای بدن مقوی و مفید است. در ادامه به بررسی کامل دسرهایی که با شیر و کاکائو تهیه میشوند میپردازیم پس با ما همراه باشید.
معرفی و طرز تهیه دسر با شیر و کاکائو
در این مطلب چندین دسر محبوب و خوشمزه که با شیر و کاکائو تهیه میشوند را بررسی میکنیم.
- بستنی شکلاتی خانگی با شیر: برای تهیه این بستنی خوشمزه به دو لیوان شیر، یک لیوان خامه، نصف لیوان شکر، سه قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ۵۰ گرم شکلات تخته خرد شده و نصف قاشق چایخوری وانیل نیاز دارید.
طرز تهیه: ابتدا شیر، شکر و پودر کاکائو را بر روی حرارت ملایم مخلوط کنید تا یکدست شوند. شکلات خرد شده را نیز اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. خامه و وانیل را اضافه کرده و مخلوط حاصل را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس مایع بستنی را در فریزر قرار دهید و هر ۳۰ دقیقه یکبار هم بزنید تا کریستالی نشود. پس از ۵ الی ۶ ساعت بستنی شما آماده است.
- سوفله شکلاتی: برای تهیه این دسر فرانسوی لطیف و پفدار نیاز به یک لیوان شیر، ۱۰۰ گرم شکلات تلخ، ۳ عدد تخم مرغ (زرده و سفید جدا)، ۳ قاشق غذاخوری شکر، ۲ قاشق غذاخوری آرد، ۳۰ گرم کره، ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و نصف قاشق چایخوری وانیل نیاز دارید.
طرز تهیه: در ابتدا فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید؛ سپس شیر را گرم کنید و به آن آرد، کره و پودر کاکائو اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا غلیظ شود سپس شکلات را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا ذوب شود. زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مجدداً مخلوط کنید. سفیدههای تخم مرغ را جداگانه با شکر بزنید تا پف کند و سپس به آرامی به مخلوط شکلاتی اضافه کنید؛ سپس مخلوط حاصل را در قالبهای مخصوص ریخته و ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بگذارید.
- کاستارد شکلاتی: برای تهیه این دسر شکلاتی به دو لیوان شیر، ۲ عدد تخم مرغ، ۴ قاشق غذاخوری شکر، ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، یک قاشق چایخوری نشاسته ذرت و نصف قاشق چایخوری وانیل نیاز دارید.
طرز تهیه: شیر، شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را بر روی حرارت به آرامی مخلوط کنید؛ سپس تخم مرغها را جداگانه هم بزنید و کم کم به مخلوط گرم شده اضافه کنید. سپس به صورت مداوم هم بزنید تا کاستارد غلیظ شود و در آخر پس از خنک شدن در یخچال قرار دهید و با خامه یا شکلات رنده شده تزیین کنید.
در آخر لازم به ذکر است علاوه بر این دسرها، دسرهای شکلاتی بسیار زیادی وجود دارند که با کاکائو و شیر تهیه میشوند؛ همانند هات چاکلت، فرنی شکلاتی، موس شکلاتی، پودینگ شکلاتی و… .
اشتباهات رایج در تهیه دسر با شیر و کاکائو
در تهیه این نوع دسرها اشتباهات بسیار رایجی وجود دارد که انجام آنها سبب ایجاد تاثیرات منفی بر روی بافت، طعم و کیفیت نهایی دسر میشود. در ادامه برخی از این اشتباهات و روشهای برطرف کردن آنها را بررسی میکنیم:
- گلوله شدن پودر کاکائو در مایع دسر: این مشکل زمانی به وجود میآید که به صورت مستقیم پودر کاکائو را به مایع داغ اضافه کنید. اما میتوانید پودر کاکائو را ابتدا با مقدار کمی شیر سرد یا آب مخلوط کنید تا خمیر نرمی ایجاد شود و سپس به مایع داغ اضافه کنید. همچنین لازم است پودر کاکائو را ابتدا الک کنید تا از وجود این مشکل جلوگیری کنید.
- سفت یا بریده شدن شکلات هنگام حرارت دادن: حرارت زیاد سبب وختن شکلات و یا بریده شدن آن میشود اما میتوانید با بن ماری کردن شکلات از وجود مشکل جلوگیری کنید.
- تلخ شدن بیش از حد دسر شکلاتی: این مشکل زمانی به وجود میآید که از پودر کاکائو و یا شکلات تلخ، بیش از حد استفاده کنید و مقدار آنها را با شکر موجود در دسر تنظیم نکنید. بنابراین با تنظیم مقدار شکر، پودر کاکائو و شکلات تلخ؛ میتوانید از وجود این مشکل جلوگیری کنید.
اقدامات مجموعه شوکوبرندز
ما در این مطلب به بررسی دسر با شیر و کاکائو پرداختیم و نکات مربوط به تهیه آن را توضیح دادیم؛ حال اگر میخواهید از شکلاتهای مرغوب و خوشمزه برای تبلیغ برند خود استفاده کنید، کافی است سری به مجموعه شوکوبرندز بزنید. این مجموعه آماده دریافت سفارشات شما با شیکنرین بستهبندی است و آنها را در سریع ترین زمان ممکن به دست شما میرساند. شما میتوانید علاوه بر شکلات اقلام دیگری همچون آجیل، دمنوش، قهوه، میوه خشک و … را در باکس های سفارشی خود قرار دهید.