شکلات

آب کردن شکلات تخته‌ای با روغن

آب کردن شکلات تخته‌ای با روغن

آب کردن شکلات تخته‌ای با روغن موضوعی است که در این مطلب به بررسی آن می‌پردازیم. منظور از انجام این کار، ذوب کردن شکلات به گونه‌ای است که مایع شکلات یکدستی حاصل شود. از این مایع شکلاتی می‌توان در تهیه دسرها، شیرینی‌ها و یا روکش‌های شکلاتی استفاده کرد.

سفارش‌های عمده و سازمانی شامل شکلات، شکلات بیسکویتی، چای، قهوه فوری و انواع دمنوش و سردنوش

برای ذوب کردن شکلات روش‌های گوناگونی وجود دارد؛ اما همان طور که اشاره شد ما در این مطلب روش‌هایی را بررسی می‌کنیم که با روغن انجام می‌گیرند؛ زیرا معمولاً در این نوع روش‌ها مایع شکلاتی حاصل، بافتی نرم و یکدست دارد. در ادامه به بررسی کامل‌تر این موضوع می‌پردازیم پس با ما همراه باشید.

تمپر کردن شکلات

آب کردن شکلات تخته‌ای با روغن چگونه انجام می‌گیرد؟

آب کردن شکلات با استفاده از روغن، به دو شیوه رایج انجام می‌گیرد:

  1. روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم) با روغن: در این روش ابتدا باید شکلات تخته‌ای خود را به قطعات کوچک‌تری تقسیم کنید. این کار سبب تسریع و یکنواخت شدن فرایند ذوب می‌شود. سپس یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و بر روی حرارت با شعله کم قرار دهید تا آب داغ شود، اما نجوشد. در این مرحله یک کاسه مقاوم در برابر حرارت (شیشه یا استیل) را بر روی قابلمه بگذارید؛ به طوری که کف کاسه با آب داغ در تماس نباشد. شکلات‌های خرد شده را درون کاسه بریزید و مقداری روغن به آن اضافه کنید. در آخر به صورت مداوم مخلوط به دست آمده را هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند و بافتی نرم و یکدست حاصل شود.
  2. روش مایکروویو با روغن: ابتدا شکلات‌ها را خرد کنید و در ظرف مخصوص مایکروویو بریزید. سپس به آن روغن مایع اضافه کنید. مایکروویو را بر روی توان کم و یا متوسط تنظیم کنید و شکلات‌ها را ۲۰ الی ۳۰ ثانیه حرارت دهید. سپس شکلات‌ها را خارج کنید و هم بزنید. در صورتی که هنوز قطعاتی از شکلات آب نشده بود، مجدداً این کار را تکرار کنید تا به بافتی یکدست برسید.

رعایت نکات مهم در آب کردن شکلات تخته‌ای با روغن

رعایت نکات مهم در آب کردن شکلات تخته‌ای با روغن

برای اینکه بتوانید شکلات تخته‌ای خود را با روغن به درستی ذوب کنید و بتوانید بافتی یکدست، براق و روان را به دست بیاورید، لازم است نکاتی را رعایت کنید. که برخی از این نکات عبارتند از:

  • انتخاب روغن مناسب: توصیه می‌شود از روغن‌هایی استفاده کنید، که طعم شکلات را تغییر نمی‌دهند و به روان شدن آن نیز کمک می‌کنند. برای نمونه می‌توان به روغن نارگیل، روغن مایع گیاهی و یا کره کاکائویی اشاره کرد. همچنین توصیه می‌شود که از مصرف روغن‌های سنگین و بو دار همانند روغن زیتون و یا کره حیوانی، اکید خودداری کنید؛ زیرا مصرف چنین روغن‌هایی سبب تغییر طعم شکلات می‌شوند.
  • متعادل نگه داشتن میزان روغن: برای متعادل نگه داشتن میزان روغن لازم است به ازای هر ۱۰۰ گرم شکلات از ۱ الی ۲ قاشق چای خوری روغن استفاده کنید. در صورت استفاده بیش از حد از روغن، شکلات بیش از حد رقیق می‌شود و ممکن است بر روی دسر نچسبد. همچنین در صورتی که پس از هم زدن به بافتی یکدست نرسیدید؛ می‌توانید از مقدار کمی روغن نیز مجدداً استفاده کنید.
  • کنترل دما و روش ذوب کردن: از حرارت دادن مستقیم به شکلات اجتناب کنید؛ انتقال حرارت زیاد به شکلات سبب سوختن و یا گلوله شدن شکلات می‌شود. بنابراین بهترین روش برای آب کردن شکلات تخته‌ای، روش‌های گفته شده است.
  • هم زدن مداوم و آرام: پس از افزودن روغن، لازم است شکلات را به آرامی و به صورت مداوم هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. توجه داشته باشید که این مرحله مهم‌ترین مرحله در تهیه شکلات مایع است؛ بنابراین لازم است که به درستی و با دقت انجام بگیرد.
  • جلوگیری از تماس با آب: حتماً از یک ظرف خشک استفاده کنید؛ زیرا وجود قطراتی از آب، می‌تواند سبب سفت شدن و یا گلوله شدن شکلات شود. همچنین توصیه می‌شود به منظور جلوگیری از ورود بخار آب هنگام بن ماری کردن، کاسه را طوری روی قابلمه قرار دهید که بخار آب به داخل آن نفوذ نکند.

اقدامات مجموعه شوکوبرندز

ما در این مطلب به آب کردن شکلات تخته‌ای با روغن پرداختیم. همان طور که اشاره شد، این مایع شکلاتی برای تهیه انواع دسرها، شیرینی‌ها و… کاربرد دارد.

 مجموعه شوکوبرندز با ارائه شکلات‌های سفارشی می‌تواند در مراسم‌ها و مهمانی‌ها خاطره خوشی را برای مخاطبان شما رقم بزند. شما می‌توانید هر تعداد باکس شکلاتی که لازم دارید را از این مجموعه سفارش دهید.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *