طرز تهیه کیک شکلاتی گاناش موضوعی است که در این مطلب به بررسی آن میپردازیم. در دنیای شیرینی پزی و شکلات سازی خوراکیهای خوشمزهای خلق میشوند. برای نمونه میتوان به کیکهای شکلاتی اشاره کرد که با استفاده از گاناش تهیه میشوند.
سفارشهای عمده و سازمانی شکلات، شکلات بیسکویتی، چای، قهوه فوری و انواع دمنوش و سردنوش
گاناش ترکیبی از شکلات و خامه است. اینگونه کیکها علاوه بر اینکه از بافت نرم و لطیف اسفنجهای شکلاتی برخوردار هستند، از طعم جذاب گاناش، که ترکیبی همانند کیک خیس به وجود میآورد؛ نیز برخوردار هستند. در ادامه به بررسی طرز تهیه و کاربرد این دسر در مراسمات میپردازیم؛ پس با ما همراه باشید.
بررسی طرز تهیه کیک شکلاتی گاناش
همان طور که اشاره شد، گاناش در سادهترین تعریف به مخلوطی از شکلات و خامه گفته میشود؛ اما برای اینکه بتوان بهترین طعم را از گاناش مورد نظر دریافت کرد لازم است از شکلات مرغوب استفاده کنید و از طعم دهندهها در زمان مناسب و به مقدار کافی بهره ببرید:
- کیک شکلاتی گاناش کلاسیک: این مدل، پایه و اساس تهیه دیگر کیکهای شکلاتی گاناش است. برای تهیه گاناش به شکلات خرد شده با کیفیت و خامه غلیظ ۳۵ درصد نیاز دارید. در ابتدا فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید و قالبهای کیک خود را نیز چرب و آرد پاشی کنید.
در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، پودر کاکائو، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس در یک کاسه دیگر تخم مرغها، شیر، روغن و وانیل را به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید تا مایعی یکدست حاصل شود. در این مرحله مواد مایع را به مواد جامد اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا خمیری یکدست حاصل شود و از مخلوط کردن بیش از حد خودداری کنید. سپس آب جوش را به آرامی به خمیر حاصل اضافه کنید تا زمانی که خمیر بسیار رقیق شود. خمیرها را در قالبهای خود تقسیم کنید و به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملاً پخته شوند؛ پس از پختن کیکها، آنها را از فر بیرون بیاورید و صبر کنید تا کاملاً خنک شوند. برای تهیه گاناش ابتدا شکلات خرد شده را در یک کاسه مقاوم به حرارت قرار دهید. خامه را نیز در یک ظرف کوچک بر روی حرارت متوسط قرار دهید. در این مرحله خامه داغ را به شکلاتها اضافه کنید و کمی صبر کنید تا شکلاتها نرم شوند؛ سپس شروع به ترکیب کردن کنید تا مایعی براق و یکدست حاصل شود. پس از خنک و غلیظ شدن گاناش، آن را بر روی کیک به صورت لایه بر لایه قرار دهید.
کاربرد کیک شکلاتی گاناش در مراسمات مختلف چیست؟

در بخش قبل به بررسی طرز تهیه کیک شکلاتی گاناش پرداختیم. این دسر نه تنها به دلیل طعم لذیذ خود از محبوبیت بالایی در نزد مخاطبان برخوردار است؛ بلکه به دلیل داشتن ظاهری جذاب و زیبا نیز، به انتخابی مناسب برای ارائه در اغلب مراسمات تبدیل شده است. یکی دیگر از دلایل محبوبیت این دسر در مراسمات مختلف، انعطاف پذیری بالای این دسر در بخش تزئینات است:
- مراسم عروسی: در چنین مراسماتی، ارائه کیکهای مختلف نماد شیرینی پیوند میان دو نفر است. این کیک با داشتن سطحی براق و درخشنده همانند بومی مناسب برای ارائه گارنیشهای مختلف است. شما میتوانید با استفاده از نوارهای طلایی خوراکی، گارنیش مجللی برای این کیک انتخاب کنید. همچنین میتوانید با استفاده از گلهای خوراکی گارنیشی عاشقانه و رمانتیک نیز تهیه کنید.
- مناسبات رسمی و شرکتی: شما میتوانید در مجالس مهم خود نیز از این کیک شکلاتی بهره ببرید؛ به این صورت که بر روی سطح براق آن، نام و یا لوگوی برند خود را قرار دهید و از یک گارنیش ساده و تاثیرگذار استفاده کنید.
- جشن تولد: یکی از مراسماتی که ارائه این کیکها در آن بسیار رایج است؛ جشنهای تولد است. در این طور مراسمات، میتوان کیک را طوری تزئین کرد که برای تم تولد مورد نظر مناسب باشد. به عنوان مثال برای تولد کودکان میتوان از شکلات شیری یا رنگی برای ایجاد شخصیتهای کارتونی استفاده کرد.
خدمات مجموعه شوکوبرندز
ما در این مطلب به بررسی طرز تهیه کیک شکلاتی گاناش پرداختیم. شما میتوانید برای دریافت باکسهای شکلاتی با بالاترین کیفیت به مجموعه شوکوبرندز مراجعه کنید. این مجموعه به صورت تخصصی در زمینه تهیه محصولات شکلاتی سفارشی سازی شده، فعالیت میکند. این مجموعه در طی فعالیت خود توانسته است با شرکتهای بزرگی همکاری داشته باشد؛ که این موضوع نشان از اعتبار و کیفیت این مجموعه دارد. شما میتوانید برای تهیه محصولات مورد نظر خود به سایت این مجموعه مراجعه کنید.