دسر شکلاتی بدون ژلاتین یکی از محبوبترین دسرهای موجود در دنیا است؛ زیرا علاوه بر راحتی تهیه آن، در آماده سازی آن شکلات وجود دارد و همان طور که میدانید شکلات به عنوان یکی از محبوبترین طعمها در سراسر دنیا شناخته میشود.
همچنین این دسر برای افرادی که گیاهخوار هستند، به عنوان یک گزینه مناسب به شمار میرود. دسرهای شکلاتی که بدون ژلاتین تهیه میشوند انواع مختلفی دارند، همانند موس شکلاتی، پودینگ، براونی و… . در ادامه طرز تهیه برخی از این دسرهای خوشمزه و لذیذ را بررسی میکنیم پس با ما همراه باشید.
معرفی و طرز تهیه چند دسر شکلاتی بدون ژلاتین
دسرهای شکلاتی بدون ژلاتین بسیاری وجود دارند که علاوه بر خوشمزگی، به راحتی میتوان آنها را تهیه کرد. در ادامه برخی از راحتترین و خوشمزهترین دسرهای شکلاتی که میتوان آنها را بدون ژلاتین تهیه کرد را معرفی میکنیم:
- موس شکلاتی بدون ژلاتین: برای تهیه این دسر شکلاتی به ۱۵۰ گرم شکلات تختهای، ۲۰۰ میلی لیتر خامه قنادی یا خامه سنگین، دو عدد تخم مرغ (زرده و سفید جدا از هم)، دو قاشق غذاخوری پودر قند و نصف قاشق چایخوری وانیل نیاز دارید.
برای تهیه این دسر شکلاتی خوشمزه، ابتدا لازم است شکلات را ذوب کنید و بگذارید کمی خنک شود. زردههای تخم مرغ و پودر قند را با همزن به خوبی مخلوط کنید تا مخلوطی کرم رنگ حاصل شود؛ سپس شکلات ذوب شده را به این مخلوط اضافه کنید. سفیدههای تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا حجیم و پف دار شوند سپس آن را به مخلوط حاصل اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. خامه را نیز جداگانه به خوبی مخلوط کنید تا فرم بگیرد و سپس آن را به مواد اضافه کنید. در آخر مخلوط به دست آمده را در ظرف دلخواه خود قرار دهید و به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
- پودینگ شکلاتی ساده بدون ژلاتین: برای تهیه این دسر شکلاتی به دو لیوان شیر، یک سوم لیوان شکر، ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو، ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت، ۵۰ گرم شکلات تختهای و نصف قاشق چایخوری وانیل نیاز دارید.
برای تهیه پودینگ شکلاتی ساده و بدون ژلاتین، در ابتدا باید در یک قابلمه شیر، شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید و به صورت مداوم هم بزنید تا مایع غلیظی حاصل شود. زمانی که مخلوط به دست آمده کمی سفت شد، شکلاتهای تختهای را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید تا مایعی یکدست حاصل شود. سپس وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. مخلوط حاصل را در ظرف دلخواه خود بریزید و برای سه تا چهار ساعت در یخچال قرار دهید.
- براونی شکلاتی بدون ژلاتین: مواد لازم برای تهیه براونی شکلاتی بدون ژلاتین عبارتند از: ۱۰۰ گرم شکلات تختهای، ۱۰۰ گرم کره، سه چهارم لیوان شکر، ۲ عدد تخم مرغ، نصف لیوان آرد، ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو و یک قاشق چایخوری وانیل.
در ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. شکلات و کره را به خوبی با هم مخلوط کنید و بگذارید تا کمی خنک شوند. تخم مرغ و شکر را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس به مخلوط شکلات و کره اضافه کنید. آرد، پودر کاکائو و وانیل را مخلوط کرده و در آخر به ترکیب حاصل اضافه کنید. خمیر به دست آمده را در قالب بریزید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید.
دسر شکلاتی بدون ژلاتین چه ویژگیهایی دارد؟
این دسرها ویژگیهای خاصی دارند که سبب متمایز شدن آنها از دسرهای ژلاتیندار شده است. به نوعی میتوانیم این ویژگیها را، دلیل محبوبیت این نوع دسرها بدانیم:
- بافت متنوع و طبیعی: این نوع دسرها بافتهای متفاوتی دارند. به عنوان مثال در دسرهایی همانند موس و پودینگ بافتی کرمی و در براونی بافتی نرم و غلیظ دارند.
- مناسب برای گیاهخواران: در صورتی که از شیر گیاهی مانند شیر بادام یا نارگیل و نشاسته ذرت به جای تخم مرغ و خامه استفاده کنید، میتوانید یک نسخه کاملا گیاهی از این نوع دسرها داشته باشید.
- نیازمندی کمتر به زمان استراحت: در دسرهای ژلاتینی معمولاً نیاز به چندین ساعت زمان برای استراحت دسر لازم است، اما دسرهای بدون ژلاتین سریعتر آماده مصرف میشوند.
آشنایی با اقدامات مجموعه شوکوبرندز
ما در این مطلب به بررسی دسر شکلاتی بدون ژلاتین پرداختیم. همچنین برخی از محبوبترین و سادهترین دسرهای شکلاتی بدون ژلاتین را بررسی کردیم؛ شما میتوانید با مراجعه به مجموعه شوکوبرندز شکلات دلخواه خود را با بهترین کیفیت سفارش دهید و از آنها برای تبلیغ برند یا کسب و کار خود استفاده کنید.