دسر با شیر و کاکائو بدون ژلاتین موضوعی است که در این مطلب به بررسی آن میپردازیم. دسرهایی که با شیر، کاکائو و بدون ژلاتین تهیه میشوند انواع مختلفی دارند، همانند پودینگ شکلاتی، فرنی شکلاتی، کیک خیس شکلاتی و… . این نوع دسرها را میتوان از محبوبترین دسرهای شکلاتی دانست؛ زیرا از نظر تهیه، از تمامی دسرهای موجود، راحتتر هستند و میتوان آنها را در خانه نیز تهیه کرد.
سفارشهای عمده و سازمانی شامل (شکلات، شکلات بیسکویتی، چای، قهوه فوری و انواع دمنوش و سردنوش)
این دسرها علاوه بر راحتی در تهیه، طعم بینظیر و ارزش غذایی مناسبی نیز دارند؛ همچنین نسبت به سایر دسرها، به عنوان یک گزینه سالمتر شناخته میشوند. در ادامه به بررسی کاملتر این نوع دسرها میپردازیم.
معرفی انواع دسر با شیر و کاکائو بدون ژلاتین
همان طور که اشاره شد دسرهای مختلفی را میتوان با استفاده از شیر، کاکائو و بدون استفاده از ژلاتین تهیه کرد که در ادامه برخی از محبوبترین نوع این دسرها را معرفی میکنیم:
- پودینگ شکلاتی: پودینگ شکلاتی یک دسر کلاسیک و ساده به شمار میرود که با استفاده از شیر، کاکائو، شکر و نشاسته ذرت تهیه میشود. وجود نشاسته ذرت سبب غلیظ شدن آن میشود و در نتیجه دسر بافتی نرم و کرمی خواهد داشت. این دسر خوشمزه را میتوان با استفاده از خامه فرم گرفته و یا میوههای تازه تزیین کرد.
- فرنی شکلاتی: فرنی یک دسر سنتی ایرانی است که میتوان با استفاده از شیر، آرد برنج، کاکائو و شکر آن را تهیه کرد. این دسر بسیار لطیف و سبک بوده و به همین دلیل برای وعدههایی همچون صبحانه و یا عصرانه به عنوان یک گزینه مناسب شمار میرود که ارزش غذای بالایی نیز دارد.
- هات چاکلت: هات چاکلت یک نوشیدنی گرم است که در فصل سرد سال به عنوان یک گزینه مناسب به شمار میرود. این نوشیدنی با استفاده از شیر، کاکائو، شکلات تختهای و مقدار کمی نشاسته (به منظور قوام بیشتر) تهیه میشود.
- کیک خیس شکلاتی: این کیک بسیار نرم و لطیف است و با استفاده از شیر، کاکائو، آرد، شکر و روغن تهیه میشود. همچنین میتوانید برای خوشمزهتر شدن کیک و همچنین مرطوب شدن آن، کیک را با استفاده از سس شکلات تزیین کنید.
- پاناکوتای شکلاتی بدون ژلاتین: پاناکوتای شکلاتی را نیز میتوان بدون استفاده از ژلاتین تهیه کرد. این پاناکوتا با استفاده از نشاسته یا آگار غلیظ تهیه میشود. این دسر شکلاتی بافت لطیفی دارد و میتوان آن را با استفاده از میوههای تازه و یا انواع مغزها تزیین کرد.
مزایای مصرف دسر با شیر و کاکائو بدون ژلاتین
همان طور که اشاره کردیم، این دسرها محبوبیت زیادی دارند. ارزش غذایی سالم آنها میتواند یکی از دلایل محبوبیت آنها باشد. علاوه بر این موضوع مصرف این نوع دسرها مزایای دیگری نیز دارد که در ادامه برخی از این مزایا را بررسی میکنیم:
- سالمتر بودن: حذف ژلاتین در این نوع دسرها سبب شده است تا این دسرها طبیعیتر و سالمتر باشند. همچنین این دسرها در مقایسه با دسرهای صنعتی از میزان شکر و چربی کمتری برخوردار هستند.
- تامین انرژی و مواد مغذی: شیر موجود در این نوع دسرها به عنوان یک منبع خوب کلسیم و پروتئین، سبب تقویت استخوانها و عضلات میشود. همچنین وجود کاکائو در این نوع دسرها به سلامت قلب و کاهش استرس کمک میکند؛ زیرا کاکائو سرشار از آنتی اکسیدان است.
- مناسب برای رژیمهای خاص: افرادی که گیاهخوار هستند؛ میتوانند این دسرها را مصرف کنند و به جای لبنیات از جایگزینهایی همانند شیر گیاهی استفاده کند. همچنین افرادی که به ژلاتین حساسیت دارند، میتوانند به راحتی این دسرها را میل کنند.
- هضم راحتتر: برخی از افراد ژلاتین را به سختی هضم میکنند؛ بنابراین با مصرف اغلب دسرها دچار مشکلات گوارشی میشوند؛ اما این افراد میتوانند به راحتی این دسرها را میل کنند.
- آسانی و سرعت در تهیه: همان طور که بررسی کردیم، این دسرها به راحتی تهیه میشوند؛ به طوری که میتوان آنها را در خانه و بدون نیاز به تجهیزات خاصی تهیه کرد. همچنین به دلیل حذف ژلاتین این دسرها به زمان کمتری برای آماده شدن نیاز خواهند داشت.
اقدامات مجموعه شوکوبرندز
ما در این مطلب به بررسی دسر با شیر و کاکائو بدون ژلاتین پرداختیم. در صورتی که قصد تهیه شکلات سفارشی با کیفیت و مرغوب را داشتید میتوانید با مراجعه به مجموعه شوکوبرندز آنها را تهیه کرده و با توجه به سلیقه خود شخصیسازی کنید و در سریعترین زمان ممکن سفارشات خود را تحویل بگیرید.
لازم به ذکر است میتوانید برای جشنها، همایشها، رویدادها و دیگر مراسمات خود نیز از باکسهای شکلاتی بسیار شیک این مجموعه استفاده کنید.